Swagger

Swagger staat voor een aan arrogantie grenzende zelfverzekerdheid. Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van de uitdrukking: "do you have swag?".
Mensen die ervoor gaan en alles geven wat ze in zich hebben ongeacht hoe het over komt op anderen, daar maken ze zich niet druk over, zij zijn Swaggers.

Swagger is een begrip dat vaak wordt gebruikt om iemands zelfvertrouwen en houding te beschrijven. Het is een eigenschap die vaak wordt geassocieerd met beroemdheden en atleten, maar het kan ook door gewone mensen worden tentoongesteld.

Maar swagger heeft niet altijd te maken met uiterlijk vertoon. Het kan ook worden gezien in iemands beslissingen en acties. Een persoon die zijn of haar dromen volgt en obstakels overwint met vastberadenheid straalt ook swagger uit.

Kortom, swagger is een combinatie van zelfvertrouwen, stijl en vastberadenheid. Het is een eigenschap die kan worden ontwikkeld en tentoongesteld door iedereen die bereid is om te geloven in zichzelf en zijn of haar dromen na te jagen.

Van Swagger is er een heerlijke Dark rum, een Gin voor elk moment en een mooie Whisky blend.